TEAMDALARNA.COM

- Där kan ni läsa om oss numera

Tomorrow is a new day

Kategori: Amandas inlägg

Glöm bort bekymmerna, imorgon kommer nya.

Nu är det dags att inta sovläge, alldeles för sent.
Imorgon blir det nog fasiken att rida lite i ridhuset, lite start och stop övningar, rygga, lydningslövningar, att jobba med sätet framförallt och tänka på min sits hela tiden, samt att hela tiden hålla koll på min vänsterhand som spökar med att köra "handväskestilen".
Lägger kanske ut lite bommar han får jobba med så han får länga på stegen, han är så kort i travstegen och det är inget dressyrdomarna gillar, inte jag heller som vill ha långa och avslappnade travsteg och inte de här korta hetsiga ponnystegen. Det är bara träna träna träna.
Självklart blir det ju att rida RAKT FRAM och inte hålla på med volter. Det skulle jag börja med efter en månad och det har gått en och en halv vecka nu, (förstå hur fort tiden går?!)

Jaja vi får se vilket humör vi är på imorgon, sov gott kära läsare, vi hörs under morgondagen! :)



Kommentarer

  • Johanna och Rasmus säger:

    För ett tag sedan hörde jag på P1 att det bästa för Sverige är maskrosbarnen. De barn som inte haft det så lätt i livet lär sig att kämpa för sin tillvaro, blir mer ansvarstagande än andra och kan driva sig själva lite längre. Maskrosbarnen har två val - antingen blir man som sina föräldrar eller så blir man tvärtom.

    Att genomlida svåra saker i livet och att uppleva orättvisa händelser är oerhört påfrestande men det som är påfrestande är också stärkande. Det kan komma något positivt ur det. Som Lisa Nilsson sjunger i Himlen runt hörnet "Nån där uppe måste ha sett mig och tänkt att nu så är det väl ändå hennes tur". Din tur kommer också att komma när du kan ta med dig dina erfarenheter och göra något bra av dem. Du kommer att skapa värderingar andra inte visste fanns och behandla dina medmänniskor som ingen trodde var möjligt. Lev i nuet och uppskatta det du har dina vänner, din familj och Flashen, sörj inte över det du inte har! Kram från Johanna och Rasmus

    2012-02-14 | 09:36:02
    Bloggadress: http://johannashundar.blogg.se/

Kommentera inlägget här: