TEAMDALARNA.COM

- Där kan ni läsa om oss numera

Medlemsfest!

Kategori:

Nyss hemkommen från middag årsmöte och lekar i Jarlstugan med ett härligt gäng från Rättviksridklubb. Det var riktigt trevligt och många glada skartt blev det. Tacos bjöds och lekarna gjorde verkligen sitt.
Det delades även ut lite hederspriser. Lisa From blev årets tävlingsryttare och Mats Eriksson blev årets eldsjäl. Dessutom Så blev fyra stycken föräldrar utsedda till årets KBB (kör, bär, betalar) Med motiveringen; "För sitt engagemang som ponnyförälder." Detta fick Ullis Larsson, Viktoria Hagman, Mats Eriksson och min egen pappa-Björn Hammarskjöld!
Så pappa, du har ett diplom att hämta ut i Rättvik! Eller ja, jag kanske kan komma till Mora med det. (Men det ska skrivas under först.)

Jag var i samma lag som Frida, Hanna och Susanne. Vi kom på en delad andra plats eller något? efter 3-kamp. Först flytta hela laget från ena ändan av rummet till det andra med hjälp av tre plankor. Sen var det springa slalom samtidigt som man knep fast en gurka mellan benen. Sista grenen var "doppa i flaskan" vi hade någon form av stor metallögla, fastknuten i ett skärp som vi hade runt midjan och utan händer skulle lyckas doppa i flaskan. Det var en tipspromenad också, där priset var en gratis ridlektion för Anna eller Ina, Hanna vann den! Mycket kul alltihopa!




Kommentarer


Kommentera inlägget här: