TEAMDALARNA.COM

- Där kan ni läsa om oss numera

JumpClub Nyhetsbrev Februari 2012

Kategori: Nyheter


Någon mer än mig som får detta mail varje månad? Tycker verkligen det är toppen! :)


 

 

Till Jumpclub.se

JumpClub Nyhetsbrev Februari 2012


Eftermiddagarna börjar bli ljusare och solen tittar fram igen. Nu är det hög tid att komma igång med träningen för att vara väl förberedd till tävlingssäsongen. 


Boka Kristihimmelfärdshelgen!
Den 17-20 maj blir det en riktig hästfest på Rekasta med fyra dagar fullmatade med tävlingar. Dessutom blir det intressanta miniseminarium för ryttare, föräldrar och andra intresserade. Läs mer på www.jumpclub.se.

JumpClub "on tour" till Billdals ridklubb
Den 12-13 mars ger sig Lotta och Sylve ut "on tour" och den här gången går resan till Billdals ridklubb. Måndagen den 12 mars kl 18.30 blir det öppen clinic och tisdagen den 13 mars är det kurs för instruktörer/tränare. Mer info finns på www.jumpclub.se. Sylve ger en clinic med efterföljande frågestund på Husaby Hästklinik tisdagen den 21 februari - läs mer här!.

Kick-off för JumpClubs ponnyryttare
Lördagen den 4 februari arrangerades en speciell kick-off för JumpClubs ponnyryttare och ett 20-tal ryttare deltog tillsammans med föräldrar. Läs mer här!

Gothenburg Horse Show
Tävlingarna i Göteborg är ett säkert vårtecken. I år blir det extra spännande att se våra svenska ryttare och följa deras väg mot OS: JumpClub finns naturligtvis på plats för att följa i Sylves fotspår. Håll utkik på siten!

Sveland har fått ny hemsida!
Sveland Djurförsäkringar har fått en ny hemsida www.sveland.se. Genom att välja omfattning, försäkringsbelopp och självrisker kan du anpassa hästförsäkringen och priset efter just ditt behov och du kan själv räkna ut direkt på siten vad det skulle kosta. Du kan också kontakta Marie Filipsson-Wallén direkt på 070-5509945. Kom ihåg att alla JumpClubs medlemmar har 10% rabatt vid nyteckning!

Lycka till med träningen!
Sylve, Lotta, Jessica och Mari



Kommentarer


Kommentera inlägget här: