TEAMDALARNA.COM

- Där kan ni läsa om oss numera

Historien om när lilla fröken, som alltid har huvudet på skaft, skulle låsa på trafikskolan...

Kategori: Ej hästrelaterat

När den lilla fröken kommer till trafikskolan en vanlig söndageftermiddag i början av septemer, så visar herr bilskolelärare hur hon ska göra när hon är klar och ska gå, eftersom han inte ska tillbaka dit igen idag. Hon lyssnar uppmärksamt och sätter sig sedan vid datorn och pluggar lite när han har gått. Vid en av datorerna så sitter det en annan kille och pluggar teori, flickan tänker inte så mycket på det fram till hon ska iväg med bussen efter 1,5 h. Hon frågar om han ska vara kvar länge och i så fall om han vet hur man låser. Frökens syster dyker upp och ska lämna hunden samt skjuta bort henne till stationen en liten bit bort. Hon avslutar provet som hon just håller på med och loggar ut, sedan låser hon, gömmer nyckeln och går.

När fröken lite senare står och väntar på bussen så inser hon, Apa! tro om inte han var kvar där inne!? Eller gick han, hon tror att han gick. Men jackan var nog kvar och vem går utan jackan? fast det var ingen på toaletten, å andra sidan så kanske det finns 2 stycken toaletter? Men hon är nästan säker på att han gick ut men systern som stod utan för och väntade med bilen hade inte sett honom. Tro fan om han inte blev kvar inne då? Vet inte faktiskt. Just det, man måste ha nyckel för att kunna låsa/låsaupp bakdörren innifrån. Hoppas han kan ta fönstret i så fall.. Fast nej, det gick nog inte heller för fönstrena är ju typ skyltfönster, går sådana att öppna? Eller tänk om hon låste ut honom och så har han mobil och grejer kvar inne samt lite halv långt hem? Ännu värre..

Och vad gjorde nu den lilla fröken med huvudet på skaft åt denna lilla incident? Jo nämligen inget alls. Hon sätter sig på bussen och åker till Rättvik visserligen med lite ångest och bilder med tidnignsrubriker "Galen 17åring flicka låste in kille på trafikskolan" etc. men mer gjorde hon inte..

En helt vanlig förvirrad vardag i mitt lilla liv.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: