TEAMDALARNA.COM

- Där kan ni läsa om oss numera

because this is what i am made for

Kategori: Amandas inlägg



just nu är du min räddare,
min älskade vän
- tack för att du dök upp i precis rätt tid.

du och jag min kära flampunkt - du och jag ♥


Kommentarer

  • Anonym säger:

    Amanda, jag måste få säga att du och Flash är så otroligt inspererande!

    Modet att ta an en 'halv' häst. Så mycket jobb, men så mycket kärlek. Du, ingen annan än du, fick mig att våga tro på mig själv. Tack vare att du trodde på dig själv. Idag var jag och kollade och provred en sk. Problemhäst. Vi klickade. Och vi ska nu skriva kontrakt sen ska jag ta hem honom. Han är halv, precis som jag. Och kommer kräva mycket tid och kärlek. Men satan, vad lycklig jag är. Bara tanken får mig att lyfta från marken. Så tack, för att du/ni visade att det går.

    2011-11-05 | 20:25:46
  • amanda säger:

    Åh dom där orden värmde så otroligt mycket, synd att du valde att vara anonym med tanke på att jag hade velat tacka dig personligen.

    Jag blir glad över att du tagit dig an en "halv" häst eller vad man ska kalla dom - och jag önskar er all lycka!! Hoppas att ni klickar och jag hoppas att framtiden lyser lika klart för er som föär mig & Flashen.

    Han är min glöd just nu och jag förstår verkligen din "flygande" känsla. Jag är fortfarande på moln och blir mer och mer förälskad för var dag som går! Man måste ta risker här i livet och Flashen är den bästa risken jag valt att ta här i mina arton liv, jag är så lycklig!!



    Lycka till med din pärla - synd att du inte valde att nämna ditt namn för jag vill verkligen se er framgång tillsammans, men STORT lycka till till er!! KRAM

    2011-11-05 | 20:35:42
    Bloggadress: http://teamdalarna.blogg.se/
  • amanda säger:

    haha, arton år* ;)

    2011-11-05 | 20:37:36
  • Micke säger:

    Åh.



    Är inte mycket jag kan eller vågar kommentera i den här bloggen, då det kretsar runt hästar och andra ting som jag inte är bekant med.



    Men jag fastnade för det här fantastiska kortet. Det är otroligt fint.

    Det var bara det.



    //Micke.

    2011-11-08 | 15:02:40

Kommentera inlägget här: